EDUCAȚIE ACTIVĂ PENTRU ELEVI

                     EDUCAȚIE ACTIVĂ PENTRU ELEVI – ATELIERE EDUCAȚIONALE BAZATE PE COMPETENȚE –                             PROIECT PENTRU EDUCAŢIE EUROPEANĂ DE CALITATE ÎN ŞCOALA GIMNAZIALĂ ,,ION LUCA CARAGIALE,,SIBIU                                      MOTTO: ” O şcoală pentru comunitatea locală, naţională şi europeană.”

-oportunități educaționale suplimentare – 

Proiectul Educatia activă a elevilor se concentrează pe dezvoltarea abilităților de învățare a elevilor și pe încurajarea lor să devină mai activi și implicați în procesul educațional. Dorim să permitem elevilor să devină mai implicați în procesul de învățare și să le ofere oportunitatea de a dezvolta abilități importante, cum ar fi gândirea critică, creativitatea și colaborarea.

Detalii: Educatie activa pentru elevi – proiect Caragiale, Sibiu

Învățarea activă a elevilor prin intermediul atelierelor este o metodă educațională eficientă care încurajează elevii să participe activ în procesul de învățare. Atelierele sunt structurate în jurul unor activități practice și interactive care implică studenții în procesul de descoperire și explorare a unui subiect. În acest fel, elevii își dezvoltă abilități critice, de analiză și de problem-solving într-un mediu sigur și experimentează cu diverse soluții.

Ateliere desfășurate: