Parteneriate noi

 1. Parteneriatul Scolii Gimnaziale ,,Ion Luca Caragiale’’ si Fundatia Noi Orizonturi!
  Scopul acestui protocol de colaborarea: sprijinirea reducerii decalajelor în dezvoltarea competențelor de bază de citit-scris la elevii din ciclul primar prin programul Școli cu scLipici. Viziunea Programului este ca, până la finalul clasei a IV-a, fiecare copil din România să știe să citească și să scrie adecvat pentru a accesa cu succes curriculumul gimnazial.
  Categoriile de activităţi derulate în cadrul Programului sunt:
  1. Formare și mentorat/ sprijin pentru cadre didactice;
  2. Înființarea și funcționarea laboratoarelor de literație în școli în regim de sprijin în afara orelor de curs, cu implicarea voluntarilor din comunitate.

  https://scolicusclipici.noi-orizonturi.ro/

 2. Parteneriatul Scolii Gimnaziale ,,Ion Luca Caragiale’’ , GPP nr.33 din Sibiu si Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen (A.L.E.G.)!
  In perioada februarie 2021 – decembrie 2022 se vor implementa numeroase activitati, in cadrul proiectului „Beneficiile egalității de gen în educația timpurie (BEE)”, finanțat de Uniunea Europeană prin programul „Fonduri pentru drepturi, egalitate și cetățenie“, ce se realiza concomitent în patru țări: Cipru, Italia, Lituania și România, pentru a promova egalitatea de gen în educația timpurie (grădinițe și școli primare).
  Proiectul se adresează cadrelor didactice, personalului administrativ și unității de învățământ și oferă oportunități gratuite de formare pentru gestionarea stereotipurilor de gen care au un impact negativ asupra dezvoltării copiilor, dar și participarea la crearea unor materiale educative inovatoare.
  Succes celor implicati!

  https://sibiuindependent.ro/2021/01/25/beneficiile-egalitatii-de-gen-in-educatia-timpurie/

Both comments and pings are currently closed.