Programul scolar, repartizarea claselor in anul scolar 2020-2021, traseele elevilor

Scenariul 1 (verde).

Masurile de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 –  http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/229693 

Spațiile vor fi dezinfectate de către o firma specializată in 11.09.2020, ora 18.00 (sambata vom asigura si curatenia spatiilor scolare). Spatiile au fost igienizate și au fost dotate conform normelor specifice (dozatoare pentru dezinfectante, prosoape de hartie, sapun lichid, s.a.m.d.) . Am stabilit traseele interioare și exterioare prin semnalizare corespunzătoare.

Programul este valabil doar pana la instalarea containerelor pentru 5 sali de clasa la Scoala nr 25 din Sibiu (2-4 saptamani).

Reamintim faptul ca masca de protecție este obligatorie pentru întreg personalul unității de învățământ si pentru elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal și va fi purtată în sălile de clasă, în timpul deplasării prin unitatea de învățământ sau în timpul recreației (atunci când se află în interior și în exterior). Pentru respectarea normelor sanitare au fost montate separatoare de plexiglas.

Toți elevii din anii de început de ciclu, însemnând elevii care intră acum la clasa pregătitoare și elevii de la clasele a V-a au obligația de a prezenta adeverința medicală la intrarea în comunitate, potrivit unei adrese trimise de Ministerul Sănătății tuturor Direcțiilor de Sănătate Publică din țară.

https://www.edupedu.ro/document-toti-elevii-din-anii-de-inceput-de-ciclu-obligati-sa-aduca-adeverinta-medicala-copiii-de-la-cresa-grupa-mica-de-gradinita-clasa-pregatitoare-elevii-de-la-clasele-a-v-a-si-a-ix-a/?fbclid=IwAR0XEai5w5rrYrhn5aZNC51XHMzQfa4M09oPrVphIACh5bvFzWdAilwVVYo

Incepand cu data de 14.09.2020, accesul oricăror persoane străine (părinți, alți însoțitori etc.) va fi interzis în afara cazurilor excepționale, unde este necesară aprobarea conducerii unității de învățământ.

Comunicarea se poate realiza telefonic si prin intermediul emailului – http://sc16caragiale.ro/contact/

Nu vom organiza un moment festiv in prima zi de scoala.

Program scolar 2020-2021

Repartizarea provizorie a claselor

Plan acces elevi

Personalul scolii

http://sc16caragiale.ro/wp-admin/post.php?post=20&action=edit

 

 

Both comments and pings are currently closed.