Rezultate Evaluarea Națională 2020.

Primele rezultate ale Evaluării Naționale 2020 vor fi publicate pe 22 iunie, până la ora 14,00, atât pe site-ul evaluare.edu.ro, cât și la Scoala Gimnaziala ,,Ion Luca Caragiale”. 

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (între orele 8:00 – 12:00).

În acest caz, candidații completează o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere (se poate semna, transmite si electronic – in acest interval orar). Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

Media generală obținută în cadrul Evaluării Naționale are o pondere de 80% în calculul mediei de admitere în clasa a IX-a.

Completarea opţiunilor în fişele de înscriere la liceu de către absolvenţii clasei a VIII-a este programată în perioada 2 – 6 iulie, iar repartizarea computerizată va avea loc în data de 10 iulie.

Cerere_ contestatie_2020

 

Both comments and pings are currently closed.