Prima mobilitate – din noul proiect Erasmus+ MaGIC.

Scoala gazda: Scoala Gimnaziala ,,Ion Luca Caragiale,, Sibiu.
Perioada: 01.12.2019-07.12.2019.
Invitati: partenerii din Lituania, Turcia, Italia, Macedonia de Nord (14 profesori din 4 tari europene).

Activitati: vizitarea scolii, atelier desfasurat de elevi la Code Master Sibiu (programare si jocuri: Scratch, App Inventor, Edison), masa rotunda a coordonatorilor, descoperirea orasului Sibiu, 2 ateliere de jocuri cu si pentru elevi, un atelier pentru cadrele didactice (prezentarea sistemelor educationale nationale si locale) si un atelier digital special – http://www.sibiu-turism.ro/Ce-facem-Evenimente-Spectacole-s…, analiza jocului in demersul didactic specific Romaniei, Lituaniei, Turciei, Italiei, Macedoniei, Atelier practic cu elevi, Atelier de jocuri oferit de ASTRA, vizita acest muzeu, descoperirea frumusetii naturii si oamenilor din Transilvania prin vizitarea judetului Sibiu, Sighisoarei, Salinei Praid, o zi incantatoare la GPP nr. 33 din Sibiu (competentele prin joc pot fi intelese doar daca descoperi importanta educatiei prescolare si rolul jocului in dezvoltarea abilitatilor si atitudinilor viitorilor elevi). Multumim colegelor noastre si speram la noi colaborari internationale.
Am lucrat la proiecte de lectii in scoala, am completat documentele Erasmus si am participat la un spectacol de …. magie!

Secvente video:

https://www.youtube.com/watch?v=DH6qff_hdWY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2t6NRgRclUC-v1frv6Tp9Rh0mmdXhajYfvd-j1-Et1IfrRauYx8uG2c1Q
In luna martie ne revedem in Lituania!
La buna revedere!

Both comments and pings are currently closed.