Cercul directorilor de școli, cluburi sportive și școli speciale

Locația: Școala Gimnazială ,,I.L.Caragiale’’ Sibiu.

Data:14.03.2019.

Invitați : domnul Inspector Școlar General Adjunct prof. Bârză Gheorghe, doamnele inspector școlar prof. Crețulescu Livia și prof.Marcu Cristina, doamna prof.Simona Pop, director al Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat Sibiu, 23 de directori din municipiul Sibiu.

Tematica întâlnirii: Şcoala şi comunitatea: exemple de bună practică – proiecte locale, naționale (https://www.noi-orizonturi.ro/scoli/scoli-comunitare/reteaua-de-scoli-comunitare/#) și internaționale desfășurate sau propuse de Școala Gimnazială ,,I.L.Caragiale’’); Marketingul educaţional;  Analiza Regulamentului de Organizare şi Funcţionare vs Regulamentul Intern. Exemple de bună pratică;  Mediul şcolar – a) RODAWELL – ,,Educaţie cu stare de bine’’ b) ,,Drumul spre excelenţă’’– secvenţe multimedia c) Teoria lui Rogers ,,Difuziunea inovaţiei”.

Un dialog necesar între reprezentanții școlilor din Sibiu și reprezentanții Primăriei Sibiu, o analiză a problemelor și  o identificare a soluțiilor pentru unitățile de învățământ din oraș, planuri de viitor în privința investițiilor, comunicare și colaborare cu comunitatea locală.

O reconfirmare: extinderea unității noastre va fi realizată, foarte posibil, începând cu acest an calendaristic!

  

Both comments and pings are currently closed.